Reserves

La comarca del Priorat té una capacitat de pernoctació limitada. La Priorat 240 combina els allotjaments tipus hotels, hostals, fondes, cases rurals o refugis, en funció de la disponibilitat d'allotjament. Per consideració i respecte a la CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible) que fuig de tota massificació, limitem a 10 el número de ciclistes per grup, més acompanyants.

Els caps de setmana (nits de divendres/dissabte i de dissabte/diumenge) el paquet inclourà obligatòriament aquestes dues nits.
També hi ha l’opció d’apartament sense MP. En aquest cas, especifiqueu-ho als comentaris del formulari de reserva.
Així doncs, el preu del paquet variarà en funció de l’allotjament, les dates escollides i el número d’etapes.
Una vegada omplert el formulari de reserva, Priorat240 comprovarà la disponibilitat d'allotjament i us adreçarà un pressupost que inclourà:

L’allotjament en règim de mitja pensió MP (sopar, dormir i esmorzar)
Mapa de ruta.
Track per GPS.
Transport diari d’equipatge, si s'escau.
Mallot exclusiu.

Tria la teva opció de reserva


La demanda de pressupost o formalització de reserva implica l’acceptació de les condicions de contractació

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals aportades per a confeccionar el prressupost són incorporades a un fitxer de titularitat de MEDITERRANIA CYCLING TOURS, S.L. amb la finalitat de facilitar la confecció del mateix i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit acompanyat d’un document oficial que l’identifiqui, dirigit a MEDITERRANIA CYCLING TOURS, S.L. CARRER DEUMERA, 12. 43773 L’ARGENTERA.


Contacte:

info@priorat240.com

+34 673 519 559


Avís Legal

Política de Privacitat